Gå till innehåll

Consto tecknar avtal för ny handelsplats

Consto kommer tillsammans med Profura Fastigheter att uppföra en ny handelsplats inom livsmedel och detaljhandel i Bro. Bro Handel är strategiskt belägen längs E18 och välkända butiker har redan signerat för uthyrning. Första inflyttningen är från hösten 2024.

–          Vi är glada och stolta över att Consto fått förtroendet att, som totalentreprenör, bygga en attraktiv handelsplats för både närboende och förbipasserande. Närheten till E18 gör platsen mycket lämplig för ändamålet. Vi är ivriga att få sätta igång och ser fram emot att tillsammans med vår kund Profura Fastigheter skapa värden på platsen till nytta för både näringsidkare och konsumenter, säger Fredrik Essehag, Arbetschef Consto.

Fem av åtta tilltänkta butiker är redan uthyrda och projektet påbörjas i augusti 2023 och planeras vara färdigställt i september 2025.

–          Vi ser fram emot att, tillsammans med Consto, påbörja byggnationen av vårt handelsprojekt i Bro. Vår vision har varit att skapa en attraktiv och hållbar handelsplats som sätter kundens behov i fokus och erbjuder en förstklassig upplevelse för alla besökare. Vi är övertygade om att Consto är rätt part att samarbeta med för att förverkliga denna vision, säger Filip Wannehag, Profura Fastigheter AB.

 

Consto Sverige ingår i den norska entreprenörkoncernen Consto som grundades i Tromsö 2006. Koncernen har över 1 250 anställda och en omsättning på 10,7 miljarder NOK. Koncernen är sedan 2016 verksam i Sverige med huvudkontor i Karlstad och lokalkontor i Stockholm, Göteborg, Västerås och Örebro.

  • Publicerad: 2023-06-21
  • Kategorier: Nyheter