Gå till innehåll

Personalen är vår viktigaste resurs

För oss på Consto är personalen det viktigaste vi har. För att möta dagens, likväl som framtidens, rekryteringsbehov är vi därför ständigt öppna för kontakter med kunniga yrkesmän som söker nya utmaningar.

Consto är en kraftfull aktör på den svenska byggmarknaden. Vi har idag närmare 200 anställda fördelat på våra enheter i Karlstad, Stockholm, Göteborg, Västerås och  Örebro. Trots storleken har vi lagt oss vinn om att bevara såväl vår lokala förankring som vår småföretagatmosfär. Delar du vårt djupa engagemang för bra byggande? Har du kunskap och erfarenhet men söker nya spännande utmaningar?

Arbetsmiljön och ”lagandan” på våra arbetsplatser är viktig. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och tycka att det är roligt att gå till jobbet.

Som medarbetare på Consto har du också goda möjligheter att påverka din arbetssituation. Alla ges möjligheter att prova nya arbetsuppgifter liksom förutsättningar att genom fortbildning gå vidare.

 

Lediga tjänster

Är du intresserad av att arbeta på Consto? Skicka in en spontanansökan till någon av våra Arbetschefer inom den regionen som är intressant eller skicka ett mail till HR-chef Christina Jarl, christina.jarl@constoab.se

Läs mer om

Lediga tjänster

Är du intresserad av att arbeta på Consto? Här hittar du våra lediga tjänster.

Lediga tjänster

Vi som jobbar i Consto

Våra medarbetare berättar om hur det är att arbeta i Consto. Gå gärna in och läs vidare.

Möt våra medarbetare

Studenter och lärlingar/ Möjligheter och utveckling

Consto letar alltid efter motiverade lärlingar och elever.

Börja din karriär hos oss

Har du frågor om jobb hos oss?