Gå till innehåll

Nyhetsarkiv

Consto tecknar avtal för 60 lägenheter och en förskola på Tullholmen

Consto har fått förtroendet att som totalentreprenör uppföra hyresrätter på Tullholmen i Karlstad för beställaren Karlstads Bostads AB (KBAB). Fokus för projektet är att möta den växande efterfrågan på små lägenheter, särskilt från ungdomar, och samtidigt berika området med en förskola för lokalsamhället.

Läs mer

Consto stödjer Ali Soccer Camp

Consto stödjer Ali Soccer Camp i Trollhättan för att ge hundratals barn och ungdomar en minnesvärd, lekfull och rolig vecka på deras fotbollsskola i somras

Läs mer

Huvudsponsor för Trollhättan Action Week

Trollhättan Action Week arrangerar olika idrottsgrenar som omfattar allt från motionärer till elitidrottare och som en av huvudsponsor är vi glada över att få bidra med aktivitet för många.

Läs mer

Consto stödjer de drabbade av Kriget i Ukraina

Med 125 000 volontärer i Ukraina och länderna runt omkring har Röda Korset hittills kunnat hjälpa över 10 miljoner människor med mat, vatten, värme, vård, skydd och stöd. Dessutom arbetar de med stöd för familjeåterförening.

Läs mer

Consto tecknar avtal för ny handelsplats

Consto kommer tillsammans med Profura Fastigheter att uppföra en ny handelsplats inom livsmedel och detaljhandel i Bro. Bro Handel är strategiskt belägen längs E18 och välkända butiker har redan signerat för uthyrning. Första inflyttningen är från hösten 2024.

Läs mer

Lederskifte i Consto

Administrerende direktør Hans Kristian Seterlund har bestemt seg for å gå av med pensjon. 9. mai overtar nåværende konsernsjef i Consto Holding AS, Kent-Helge Holst, ledelsen av Norges fjerde største entreprenørkonsern.

Läs mer