Gå till innehåll

Consto bygger hotell och kontor vid Löfbergs Arena i Karlstad

Idag togs första spadtaget för projekterat Mästaren. Projektet består av en ny byggnad som kommer att byggas ihop med befintliga Löfbergs Arena.

Byggnaden kommer bestå av fem våningar och på plan två till fyra kommer det att finnas 66 hotellrum. Vidare kommer det att vara kontor på plan fem, ett gym på plan två samt serviceytor på entréplan. Samarbetet är mellan Consto som är totalentreprenör och Ismåsen fastigheter som är beställare. Projektet beräknas stå färdigt mars 2024.

Vi är mycket stolta över att vi idag är igång med projektet och ser fram emot att få genomföra detta. Dagens marknadsläge har gett oss stora utmaningar i kalkylarbetet men vi har nu tillsammans med vår kund funnit en produkt som blir optimal för verksamheten, säger Tobias Kvarth, Arbetschef på Consto.

  • Publicerad: 2023-02-16
  • Kategorier: Nyheter