Gå till innehåll

Consto ny huvudpartner till Trollhättan Action Week

Trollhättan Action Week är en aktivitetsvecka där huvudsyftet är att bidra till aktivitet, motionslust och livsglädje för alla.

Trollhättan Action week har en bredd, från motion till elit inom flera olika idrottsgrenar och man jobbar aktivt med att alla ska delta, vi ser fram emot att vara en del av att bidra till detta, säger Christer Lund VD i Consto Sverige AB.

Oerhört roligt att få till detta avtal med en sådan stark aktör som Consto som gör att vi kan fortsätta utvecklingen framåt, säger Magnus Larsson från arrangörs håll.

I 15 år har man i Trollhättan arrangerat tävlingar i olika grenar, för folk i alla åldrar och nivåer från motion tilll elit. I år kommer landslagsutövare och elit från bl.a Sverige, Norge, Frankrike och Schweiz konkurrera på rullskidor i Alliansloppet AW.

Trollhättan Action week arrangerar också klassjoggen för elever på skolor i kommunerna i Trollhättan, Vänersborg, Göteborg-Gråbo, Borlänge, Norberg och Grästorp. Tillsammans avser parterna Consto och Trollhättan Action Week på sikt att fortsätta utvecklingen av Klassjoggen till andra kommuner och siktar i första hand på att få till detta även i Karlstad. I och med detta samarbete ges det möjligheter att bidra till en fortsatt utveckling av hela konceptet runt Trollhättan Action weel.

  • Publicerad: 2021-07-08
  • Kategorier: Nyheter