Gå till innehåll

Consto skänker julgåva till Ecpat

Den här julen är Consto AB med och bidrar till att fler övergreppsbilder på barn kan tas ner från nätet. Varje minut sprids tusentals övergreppsbilder som kränker barnens rättigheter.

Så länge bilderna finns svar – fortsätter övergreppet. Vi är stolta över att stötta ECPATS arbete för en värld fri från sexuell exploatering av barn. Läs mer: www.ecpat.se

ECPAT Sverige är en barnrättsorganisation som arbetar mot sexuell exploatering av barn. Varje minut utsätts barn för hot och sexuella övergrepp på och utanför nätet. Övergrepp som oftast dokumenteras och sprids vidare. Den här julen är Consto AB med och bidrar till  till att fler övergreppsbilder på barn tas ner från nätet. Så länge bilderna finns kvar – fortsätter övergreppet. Vi är stolta över att stötta ECPATS viktiga arbete för en fri värld från sexuell exploatering av barn.

  • Publicerad: 2020-11-26
  • Kategorier: Nyheter