Gå till innehåll

Vi som jobbar i Consto

Stina Zetterlind, Platschef

Jag har fått möjligheter att utvecklas

Vad jobbar du med idag?
– Som Platschef har jag ett övergripande ansvar för det som händer på bygget. Tillsammans med mina arbetsledare styr jag över dagliga arbetet men har också en hel del administrativa uppgifter. Löpande uppföljningar kring ekonomin är också en del av jobbet liksom inköp.

Arbetsdagarna är väldigt olika. Ingen dag är den andra lik.

Hur länge ha du varit på Consto?
– I nästan exakt sex år. Tiden går fantastiskt fort.

Har du arbetat inom byggsvängen tidigare?
– Efter examen på Byggingenjörsprogrammet på Karlstads Universitet gjorda jag en kort tid hos en av våra branschkollegor. Universitetsutbildningen är en bra plantskola för branschen. Flera kollegor på Consto kommer därifrån.

Trivs du med ditt jobb?
– Jag trivs jättebra! När jag började för fem år sedan var allt väsentligt mindre. Det har varit spännande att få vara med under den utvecklingsfas vi gått igenom. Självklart är det också så att när företaget växer, ges även vi medarbetare möjligheter att växa.

Vad är det bästa med att jobba på Consto?
– Det finns mycket att peka på. En viktig bit för min del är just att vi trots vår storlek har kunna behålla ”småskaligheten” och de korta besluts- och kommunikationsvägarna.

Jag värdesätter också hur ledningen hanterar utvecklingen av oss anställda. Man har lyssnat noga, tagit åt sig av våra utvecklingsmål och gjort verklighet av det vi önskat.