Gå till innehåll

Consto AB bygger Etapp 1 av Tegelhagen i Upplands Bro

Consto AB har i dagarna skrivit ännu ett avtal med Stockholmsbaserade Magnolia Bostad AB. 

Avtalet i första etappen avser 650 stycken bostäder fördelat på 25 hus, i Bro, Upplands Bro kommun i Stockholms län. Runt 1 500 bostäder planeras sammanlagt på området och bygget startas upp i slutet av 2018 och beräknas stå helt klart 2022.

– Detta är en del av vårt samarbete ihop med Magnolia Bostad AB och vi är glada över det fortsatta förtroendet, säger Lasse Vikström, VD i Consto AB.

Consto är en stark byggkoncern med starka förgreningar i både Sverige och Norge. Sedan 2017 samlas koncernens svenska verksamhet under CONSTO AB. Med stark ägare, kunniga medarbetare och gedigen erfarenhet har vi utvecklat en verksamhet som klarar det mesta.

  • Publicerad: 2018-07-02
  • Kategorier: Nyheter