Gå till innehåll

Karaktärsfyllda kontor i Magasin 2

Vi närmar oss fullbordandet av en av Karlstads mest karaktärsskapande byggnader. Löfbergs Fastigheter storsatsar på att omvandla gamla Magasin 2 i Karlstads hamn till ett modernt kontorshotell som även inrymmer restauranger och ett mikrobryggeri. 

Magasin 2, som uppfördes redan 1941, är utpekad som särskilt värdefullt i Karlstads kulturmiljöprogram. Ombyggnadsprojektet genomförs därför med varsam hand där hänsyn till byggnadsmiljön ska kombineras med detaljerade anpassningar efter hyresgästerna. Magasin 2 kommer fortsättningsvis att ge rum för toppmoderna kontor, handelslokaler samt ett bryggeri.

Ett flertal lokaler är redan släppta till beställaren. Kvarstående lokaler – huvudsakligen kontor – kommer att fädigställas under de närmaste månaderna.

  • Publicerad: 2017-11-25
  • Kategorier: Nyheter