Gå till innehåll

Platschef till Karlstad och Örebro

Vi fortsätter att expandera och söker erfarna platschefer till kommande projekt i regionerna Karlstad och Örebro. Hos oss erbjuds du möjligheten att få verka och utvecklas i en varm arbetsmiljö med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor.

I rollen som platschef på Consto deltar du i utmanande projekt inom nyproduktion bostäder eller kommersiella fastigheter men även ROT.

Arbetsuppgifter

Som platschef hos oss har du alltid en central roll i våra projekt. Du har ett totalansvar över projektets utförande där din huvuduppgift är att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning. Det innebär bland annat ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, som arbetsledare, projektingenjörer, entreprenadingenjör och hantverkare. I denna roll behöver du ha goda kunskaper från byggsektorn och erfarenhet av prognosarbete, tidplaner och arbetsmiljö.

Kvalifikationer

  • Högskoleingenjör alternativt motsvarande kunskaper/erfarenhet som vi bedömer likvärdiga
  • Minst 3 års erfarenhet i rollen som platschef
  • Erfarenhet av projekt med omsättning över 100 miljoner
  • God dator- och systemvana
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Personliga egenskaper

Du har ett coachande ledarskap och är van vid att leda såväl tjänstemän som yrkesarbetare. Som person är du strukturerad, stabil och engagerad och tar aktivt ansvar och vet vad som ska göras genom att ta egna initiativ.

Din erfarenhet är av stor vikt men även dina personliga kvalifikationer. Du ska förstå och efterleva Constos uppförandekod samt dela bolagets grundläggande värderingar, ärlig, ansvarsfull, pålitlig, självständig.

Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2024-01-15.

Vid frågor om tjänsten kontakta Christina Jarl, christina.jarl@constoab.se.

Klicka här för att komma till ansökan