Gå till innehåll

Kommunikatör till Karlstad

LEDIG TJÄNST

Kommunikatör till Karlstad

Vi söker en engagerad kommunikatör som kan bidra med att stärka vårt varumärke externt genom att öka vår närvaro på sociala medier och hemsida samt även stödja intern kommunikation via vårt intranät.

Om tjänsten

Du kommer att spela en nyckelroll i att stödja företagets kommunikation och bidra till vår fortsatta framgång. Som kommunikatör ansvarar du för Constos kommunikationsstrategier efterlevs.

Ditt arbete innebär att kommunicera effektivt via sociala medier, internt inom organisationen via intranätet och på vår hemsida. Du ansvarar för att utveckla och underhålla dessa kanaler och för att engagera internt och externt. En viktig del av ditt arbete är att samordna och stötta organisationen i marknadsföring och med dokumentation för att säkerställa att den är korrekt.

Vi ser dig som ett stöd i planeringen och genomförandet av olika kommunikationsprojekt och evenemang. Du kommer även att bidra till att utveckla och säkerställa enhetlighet i Constos kommunikationsmaterial, presentationsmaterial, pressmeddelanden och webbplatsinnehåll. Vi förväntar oss att du har en god relation med vår norska kommunikatör, med media, leverantörer och andra externa partners.

Resor förekommer i tjänsten.

Om oss

Consto är en offensiv byggkoncern med verksamhet i Sverige och Norge. Koncernen har över 1250 anställda och en omsättning på 10,7 miljarder NOK.  I Sverige är vi en personalstyrka på 200 medarbetare.

 

Hos oss genomsyras organisationen av en familjär känsla och vi värdesätter att ha roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som främjar och möjliggör goda utvecklingsmöjligheter.

 

Kvalifikationer

Högskoleutbildning i kommunikation, marknadsföring, journalistik alternativt annat som vi bedömer likvärdig.

Stark skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.

Goda kunskaper i att skapa innehåll i digitala verktyg och plattformar för kommunikation.

B-körkort.

 

Meriterande

Minst 3 års erfarenhet av kommunikationsarbete, gärna inom bygg- eller fastighetsbranschen.

Erfarenhet av att hantera sociala medier och skapa engagerande innehåll.

Erfarenhet av att arbeta med intranät och internkommunikation är meriterande.

 

Som person är du kreativ och innovativ med en förmåga att skapa engagerande och relevant innehåll. Du är också strukturerad och självgående med stark förmåga att hantera flera projekt samtidigt och har lätt för att anpassa dig till förändrade förhållanden och prioriteringar. Vi ser det som självklart att du har god social förmåga och lätt för att bygga relationer både internt och externt.

 

För oss är det viktigt att du förstår och lever upp till Constos uppförandekod och våra grundläggande värderingar; ärlig, ansvarsfull, pålitlig, och självständig. Dessa finner du på www.constoab.se.

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och kan komma att bjuda in till intervju innan sista ansökningsdag, 2024-08-31

Vid frågor om tjänsten kontakta Christina Jarl, christina.jarl@constoab.se.

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team!