Gå till innehåll

Installationssamordnare till Stockholm

Vi fortsätter att expandera och söker efter en installationssamordnare som utgår från Stockholm. Hos oss erbjuds du möjligheten att få verka och utvecklas i en varm arbetsmiljö med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor.

 

I rollen som installationssamordnare kommer du vara delaktig i samtliga skeden i byggprocessen; tidiga skeden, detaljprojektering, produktion, eftermarknad. Vi lägger mycket fokus på att hamna rätt tidigt i processen och säkerställa att vi har med oss rätt parametrar in i projekten. Du kommer vara en support till projekten genom alla delar och kommer även utföra samordnad kontroll i slutskedet.

Vi söker en person som har minst 5 års relevant erfarenhet inom någon av delarna vvs, styr och el. Man kan både ha bakgrund som konsult eller ifrån entreprenörs sidan. Det är inget krav att man tidigare varit provningsledare, men man behöver ha ett brett intresse för att hantera samtliga teknikområden och på sikt vilja lära sig helheten.

Kvalifikationer

·         Högskoleingenjör alternativt motsvarande kunskaper/erfarenhet som vi bedömer likvärdiga

·         God dator- och systemvana

·         Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

·         B-körkort

Nyfikenhet, intresse och prestigelöshet är viktiga egenskaper för oss och vi finns alltid där som support för varandra. Du är även tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och har en god förmåga att styra andra för att hålla deadlines. Du ska förstå och efterleva Constos uppförandekod samt dela bolagets grundläggande värderingar, ärlig, ansvarsfull, pålitlig, självständig.

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2024-08-31. Vid ansökan eller frågor om tjänsten kontakta Christina Jarl,

christina.jarl@constoab.se