Gå till innehåll

Entreprenadingenjör till Stockholm

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu engagerade och erfarna entreprenadingenjörer till kommande nyproduktionsprojekt i Stockholmsregionen. Som entreprenadingenjör hos oss kommer du att ha en nyckelroll i hanteringen av projektekonomin och ha ett nära samarbete med platschefen och arbetschefen för att säkerställa framgångsrika projektutföranden.

Hos oss kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas. Här kommer du att arbeta tillsammans med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor som delar din passion för att driva projekt framåt. Vi ser fram emot att välkomna nya entreprenadingenjörer som kan bidra till vår fortsatta tillväxt och framgång. Ansök nu och bli en nyckelfigur i vårt projektteam!

Om oss

Consto är en offensiv byggkoncern med verksamhet i Sverige och Norge. Koncernen har över 1250 anställda och en omsättning på 10,7 miljarder NOK.  I Sverige är vi en personalstyrka på 200 medarbetare, uppdelade i två regioner och organiserade inom 9 arbetschefsgrupper.

Om tjänsten

Som entreprenadingenjör kommer du bl.a. få ansvara för projektekonomi, projektadministration, inköp och hantera ekonomiska regleringar mot kund och underentreprenör samt upprätta anbudskalkyler.

Kvalifikationer

  • Högskoleingenjör alternativt kunskap/erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete som entreprenadingenjör inom byggsektorn
  • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik
  • Erfarenhet av inköp och förhandling
  • Goda färdigheter i kalkylarbete
  • Erfarenhet av bostads- och kommersiella projekt
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-Körkort

Som person ser vi att du är engagerad, strukturerad och lösningsfokuserad samt har en god samarbetsförmåga. För oss är det även viktigt att du förstår och lever upp till Constos uppförandekod och våra grundläggande värderingar; ärlig, ansvarsfull, pålitlig, och självständig. Dessa finner du på www.constoab.se.

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är, 2024-01-22.

Vid frågor om tjänsten kontakta, Fredrik Essehag, fredrik.essehag@constoab.se eller Madeleine Humphries, HR partner, madeleine.humphries@constoab.se

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team!

Klicka här för att komma till ansökan