Gå till innehåll

Arbetschef till Stockholm och Västsverige

Vi söker nu efter passionerade och resultatinriktade arbetschefer med goda ledaregenskaper för att stärka vårt team i region Stockholm och Västsverige. Som arbetschef kommer du rapportera till regionchef och ha möjligheten att skapa nya affärsmöjligheter och vidareutveckla din arbetschefsgrupp. Vill du ta ledningen och bygga upp ditt drömteam? Då kan denna tjänst vara det perfekta steget för dig!

Om oss

Consto är en offensiv byggkoncern med verksamhet i Sverige och Norge. Koncernen har över 1250 anställda och en omsättning på 10,7 miljarder NOK. I Sverige är vi en personalstyrka på 200 medarbetare, uppdelade i två regioner och organiserade inom 9 arbetschefsgrupper.

Hos oss genomsyras arbetslagen av en familjär känsla och vi värdesätter att ha roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som främjar och möjliggör goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Ditt huvudsakliga ansvarsområde som arbetschef är att leda och utveckla verksamheten för arbetschefsgruppen. Du kommer att vara nära kopplad till projekten och ha ansvar för att följa upp och kvalitetssäkra dina projekt. I rollen som arbetschef har du personalansvar och ansvar för projektens ekonomiska resultat, ledningsstyrning, kontraktsfrågor, tekniska frågor och att säkra en hög kvalitet och säker arbetsmiljö. Du är även den som leder anbudsarbetet och aktivt deltar i tid- och resursplanering för att säkerställa att varje projekt når sin fulla potential. En central del av din roll kommer även vara att skapa och underhålla kundrelationer, med ett starkt fokus på resultat, tillväxt och nya uppdrag. Resor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

  • Högskoleingenjör alternativt kunskap/erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
  • Mångårig erfarenhet som arbetschef, projektchef eller annan ledande befattning inom byggverksamhet.
  • Erfarenhet av större bostadsprojekt, meriterande om du även har erfarenhet av kommersiella projekt.

Du har en coachande ledarstil och är van vid personalansvar samt trivs med att främja individuell utveckling och skapa en sammanhållen teamdynamik. Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och utmärker dig genom att kommunicera på ett tydligt, ödmjukt och genomtänkt sätt. Vi ser även att du är affärsmässig och förtroendeingivande och har förmågan att bygga långsiktiga relationer

För oss är det viktigt att du förstår och lever upp till Constos uppförandekod och våra grundläggande värderingar; ärlig, ansvarsfull, pålitlig, och självständig. Dessa finner du på www.constoab.se.

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och kan komma att bjuda in till intervju innan sista ansökningsdag, 2024-01-15.

Vid frågor om tjänsten i Stockholm, kontakta Madeleine Humphries, madeleine.humphries@constoab.se, vid frågor om tjänsten i Västsverige, kontakta Christina Jarl, christina.jarl@constoab.se.

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team!

Klicka här för att komma till ansökan